İskilip Belediyesi’nin denetiminde başladığı günden itibaren aralıksız devam eden çalışmalar sonucu kısa sürede temel atma aşamasına getirilen İskilip Meslek Yüksekokulu’nda ilk harcı Belediye Başkanı Recep Çatma attı. İlk harcın atılışında İskilip Yüksek Öğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nurettin Tanay ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Dernek Muhasibi İsmet Uslu da hazır bulundu. Binanın resmi açılış töreni ileriki günlerde geniş katılımlı olarak gerçekleştirilecek.

İSKİLİP’İN EN GENİŞ OTURUMA SAHİP BİNASI
Bin 550 metrekarelik alana yapılan Meslek Yüksekokulu, İskilip’in en geniş oturuma sahip binası olarak öne çıkıyor. 4 katlı olarak yapılacak olan binada öğrenci ve öğretim üyelerinin ihtiyaç duyduğu tüm birimler bulunuyor. Terminale yeni bina yaparak yıkılan eski binanın olduğu alana inşa edilen MYO binasının aksamadan devam etmesi için girişimler de eş zamanlı olarak devam ediyor.

ÇATMA’DEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Belediye Başkanı Recep Çatma “İnşaatın hızla devam etmesinde destek ve katkılarından dolayı Ak Parti Çorum Milletvekillerimize, Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan’a, Kaymakam Şuayib Gürsoy’a İskilip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil’e, İskilip Yüksek Öğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği yetkililerine, Türkiye’nin çeşitli bölge soğuğa rağmen özveri ile çalışan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Böyle tarihi bir yatırımın yapımını bizlere nasip eden Rabbime şükürler olsun” dedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim