Çorumlu hayırsever işadamlarının destekleri ile yaptırılan Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu ek binasının temel atma töreni yapıldı.
AK Parti Çorum Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın da katılımıyla yapılan törene Ceylan’ın yanı sıra; İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yükseokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil, işadamları, üniversite yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil yaptı.
Programda AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy ve İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma da birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, ek binanın yapımına destek veren hayırsever Çorumlu işadamlarına İskilip’i simgeleyen bir tablo armağan etti. Daha sonra ek binanın temeli atıldı. Program, İskilip dolması ikramının ardından sona erdi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim