İskilip Meslekî Eğitim Merkezi’nde 2014-2015 Öğretim Yılı Birinci Dönem sona erdi.
Değişik alanlarda fiilen çalışan ve aynı zamanda Meslekî Eğitim Merkezi’ne devam ederek teorik eğitim alan çırak öğrenciler, ustalık yolunda bir adım daha attılar.
Kalfalık eğitimi alan çırak öğrencilerin birinci dönemi başarıyla tamamlamaları nedeniyle Merkez Müdürlüğü tarafından bir program düzenlendi.
İskilip Meslekî Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Şanlı programda yaptığı konuşmada, verimli ve güzel bir dönem geçirdiklerini belirterek özverili çalışmalarından dolayı Merkez öğretmenlerine teşekkür etti.
Yeni dönem kayıtlarının devam ettiğini hatırlatan Fatih Şanlı, “Kurumumuz, örgün eğitimde okuma güçlüğü çeken veya açık liseye devam eden gençlerimize alternatif meslekî eğitim hizmeti sunmaktadır. Dolayısıyla meslek sahibi olmak isteyen gençlerimiz, sunulan bu eğitim fırsatını çok iyi değerlendirmelidirler. Eğitimden ve eğitim kurumlarından uzak kalmış, başıboş bir gençlik kendisine ve topluma fayda sağlayamadığı gibi birçok olumsuzluklara da sebep olabilecektir. Eğitim yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin bu hususta daha bilinçli davranmalarını bekliyoruz.” diye konuştu. (Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim