Kurban Bayramı nedeniyle memleketlerine dönen yurttaşlara “Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük” projesi kapsamında denetleme noktasında gerçekleştirilen trafik uygulamasına katıldı.

İskilip Kaymakamı Harun Reşit Han uygulama kapsamında durdurulan sürücüler ve araçların içerisinde bulunan yolcularla sohbet etti. Yapılan sohbetin ardından kolonya ve şekerleme ikramında bulundu. İskilip Kaymakamı Harun Reşit Han uygulama sırasında araçlarda bulunan çocuklara, hatalı durumlarda sürücüleri uyarmaları için tembih etti. Sürücülere de yapılan kazaları örnek göstererek; “Daha dikkatli davranmamız gerektiğini, yapılan en ufak hata hayatımıza mal olur diyerek” sürücüleri uyardı. Bazı vatandaşlar Kaymakama teşekkür ederek yollarına devam ettiler.

Yapılan trafik uygulaması ile ilgili görevlilerden bilgi alan İskilip Kaymakam Harun Reşit Han, “Daha tedbirli olmamız gerektiğini, bizim bu bayramda kazalara sebebiyet verecek bir davranışa engel olmamız gerektiğini” söyleyerek, denetleme noktasındaki görevlileri uyardı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim