İskilip Halk Eğitim Merkezi’nin mobilya ve tefrişat üretimine son verdiği öğrenildi.

Konuya ilgili bir açıklama yapan Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal, “Uzun yıllardır haklı olduğumuz mücadelemizin geçte olsa böyle sonuçlanması Çorum’da faaliyet gösteren mobilyacılara ufakta olsa bir nefes aldıracaktır” dedi.

İskilip Halk Eğitim Merkezi’nin amaç dışı üretim yaparak yerli esnafa ve sanayiciye zarar vermesinin devlet büyükleri tarafından anlaşılmış olmasının sevindirici olduğunu belirten Erdal, açıklamasının devamında şunları dile getirdi:

“İskilip Halk Eğitim Merkezi’nin amaç dışı üretim faaliyetlerinin durdurulmasında emeği olan devlet büyüklerimize, Milli Eğitim Bakanlığı’mıza, şükranlarımızı sunuyoruz. Devletimiz her zaman olduğu gibi bir kez daha büyüklüğünü göstermiştir. İsteğimiz ve talebimiz nettir.

Çorum’da bulunan kurum ve kuruluşların yapacakları alışverişlerde yerli esnafı, sanayiciyi ve yatırımcıyı desteklemeleridir.

Türkiye geçmişte birçok krizden çıkmıştır, bundan da çıkacaktır. Mobilya sektöründe faaliyet gösteren meslektaşlarımızın bu yaşadıklarından ders çıkararak, işlerine sahip çıkmaları temennimizdir. Ekmeğini mobilya sektöründen kazanan bütün meslektaşlarıma bol ve bereketli kazançlar dilerim.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim