İşbirliği kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan “Geleneksel el nakışları” ile “Kadın dış giysileri dikimi” kursları öğretmen ve usta öğreticileri eşliğinde kursiyerlerin ürettikleri birbirinden güzel ürünler beğeniye sunuldu.

Sergi ve kapanış töreni halk eğitimi merkezi binasında gerçekleştirildi. Törene İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül, ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu, okul ve kurum müdürleri, usta öğreticiler, kursiyerler ile misafirler katıldılar.

Sergi açılışında İskilip Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Faruk İmal yaptığı açış konuşmasında; her yıl düzenli şekilde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliği içerisinde kurslar açmaya çalıştıklarını, bu kurslarda amaçlarının kursiyerlerin bir şeyler öğrenmesi, kendilerini geliştirmeleri olduğunu belirtti. İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül de yaptığı konuşmada, “Sergide birbirinden güzel ürünler görüyorum. Ellerinize emeklerinize sağlık, tebrik ediyorum. Kursiyerlerimiz birlik beraberlik içerisinde hem güzel ürünler ortaya koyacaklar hem de kendi maharetleriyle ekonomiye katkı sunacaklardır” dedi.

İskilip Kaymakamı Eligül, geleneksel el nakışları ile kadın dış giysileri dikimi kursları sergisini gezdikten sonra halk eğitimi merkezinde de incelemelerde bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim