İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma tarafından ilçenin geleceği için hazırlatılacak master projesi kapsamında esnaf toplantısı yapıldı.

Toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Kaymakam Emre Dündar, Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Sağlık İl Müdürü Ömer Sobacı, Belediye Meclis üyeleri ve esnaf katıldı.

Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nde ilki yapılan toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, Belediye’yi örnek teşkil edecek İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için kutladı.

Belediye Başkanı Recep Çatma ise slayt ve video film eşliğinde görevde bulunduğu 4 yılın değerlendirmesini yaptı. Önümüzdeki süreçte yapacakları faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Çatma “Esnaf toplantılarımız aynı meslek gruplarına göre bir program dâhilinde devam edecektir. Bu toplantıyı yapmaktaki amacımız önümüzdeki 5 yılın mastır planını beraberce sizlerinde görüş ve önerilerini alarak hazırlamaktır. Aynı zamanda bildiğiniz gibi altyapıdan sonra üstyapıda da eksik bırakmak istemiyoruz. Sizlerin talep ve istekleri doğrultusunda yaz sezonunda eksiklerimizi tamamlayacağız. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmasına kendisinde İskilip’in her zaman yerinin ayrı olduğunu belirten Milletvekili Uslu ise Belediye Başkanı Çatma’nın üst yapıda makyaj gibi kolay yolu seçmediğini, önce altyapıyı tamamladığını ve üstyapıda da güzel hizmetler gerçekleştirdiğini vurguladı.

İktidarları döneminde ilçedeki yatırımlar hakkında da bilgiler veren Uslu “ Bizlerde başta devlet yatırımları olmak üzere her hizmette Belediyemizin ve siz kıymetli İskilip halkının yanında olmaya devam edeceğiz. İstişare toplantılarının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İskilip Devlet Hastanesi ile ilgili Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Yatırımlar Genel Müdürü Hüseyin İnceöz ile görüşmeler yaptığını belirten Milletvekili Uslu, TOKİ’den ilçeye teknik heyet geleceğini ve bundan sonra çalışmaların hızla devam edeceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından esnafa kalem ve kağıt dağıtılarak ilçe için talepleri alındı. Etkinlik davetlilere İskilip Dolması ikramı ve İskilip Belediyesi’nin bastırdığı tanıtım kataloğunun dağıtımı ile son buldu.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim