Sungurlu, Mecitözü, Boğazkale, Osmancık, Oğuzlar İlçe Kongrelerinin ardından İskilip kongresi de tamamlandı. İlçe Başkanı Talip Topal'ın yeniden aday olmadığı kongrede seçimlere Yusuf Var başkanlığındaki tek listeyle gidildi.

Divan başkanlığına Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanı Uğur Demirer, katip üyeliklere de Mustafa Kopkop ve Mustafa Gökçam seçildi. Parti binasında yapılan kongreye İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Yıldız Bek, eski İl Başkanı Gazi Õzkubat, İl Başkan Yardımcıları Güngör Atak, Bağdat Erzurumlu, Aslan Kaya, Sadık Eral ile delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, siyasi gündemi ve partinin çalışmalarını değerlendirdi. Partililer de söz alarak dilek ve temennilerini dile getirdi. 98 kayıtlı delegenin katıldığı kongrede Yusuf Var, 9 yıl aradan sonra yeniden İlçe Başkanı seçildi.

İskilip’te Yusuf Var başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: “Ali Boz, Rasim Demir, Mustafa Gökcan, Hidayet Doğan, Hamdi Özer, Yüksel Sağlam, Erdal Gürsoy, Hüseyin Koyun, Mehmet Gökçe ve Sakin Dilsiz.”

Kongre sonucunda il delegeliğine ise “Yusuf Var, Rasim Demir, Mustafa Gökcan, Hidayet Doğan, Hamdi Özer, Yüksel Sağlam” seçildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim