Atatürk Orman Çiftliği’nde gerçekleştirilen toplantıya mahalle muhtarlarının tamamı ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. Bir önceki muhtarlar toplantısında talep edilen hizmetlerin ne kadarının yapıldığı gözden geçirildikten sonra yeni talepler ve dilekler alındı.

Samimi atmosferde ve sohbet havasında geçen toplantıda muhtarlar asfalt çalışmasına teşekkür ettikten sonra mahallelerinin yeni ihtiyaç ve taleplerini Başkan Çatma’ya ilettiler.

Belediye Başkanı Recep Çatma, önümüzdeki günlerde Belediye Meclis üyeleri ve muhtarların da katılacağı bir çalışma toplantısı düzenleyeceklerini ve öncelikler göz önüne alınıp, mutabakata varıldıktan sonra planlı bir çalışmanın gecikmeden hayata geçirileceğini ifade etti.

Çatma, “Muhtarlarımızla her zaman diyalog içinde olmamız çalışmalarımızı olumlu yönde etkilemektedir. Bu toplantıların daha kısa aralıklarla devam ettirilmesinde büyük fayda görüyorum. Tüm mahalle muhtarlarımıza çalışmalarımıza verdikleri katkı ve destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim