AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı akşam saatlerinde parti yürütme kurulu üyeleri ile birlikte İskilip'e ani bir ziyaret düzenledi. Pazartesi günleri il yönetim kurulu toplantılarının ardından her hafta Salı günleri ilçelerde yapılan yönetim kurulu toplantılarına il yürütme kurulu üyeleriyle birlikte katılarak ilçe teşkilatlarının seçim çalışmalarını ve diğer teşkilat çalışmalarını yerinde inceleyen Ahlatcı, teşkilat ziyaretinde önemli mesajlar verdi. "Cumhurbaşkanımız 'Çorum benim kalem dedi bende kalemize görev aldığım günden itibaren sahip çıkıyorum” diyen Ahlatcı, yerel seçimlerin aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk seçimi olduğunu ve İskilip’in AK Parti’nin kalesi olduğunu dile getirdi. HDP’nin Anadolu'da CHP’nin güçlü olduğu yerde CHP’yi, İYİ Partinin güçlü olduğu yerde İyi Parti’yi desteklediğini iddia eden Ahlatcı, “Ülkemizin bekası için bu seçimlerde de en yüksek oyu alarak İskilip'te yeniden belediyemizi kazanacağız” dedi.

Gençlere; büyüklerin neler yaşadığını, hastane kuyruklarını, ilaç kuyruklarını, milletini dinleyen milleti ile hareket eden Adnan Menderes’in, Turgut Özal’ın ve Ak parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkesini milletini devletini ve bayrağını düşünürken nelere maruz kaldığını anlatmak gerektiğini söyleyen Ahlatcı, yeni neslin bugünlere nasıl gelindiğini öğrenmesi gerektiğini dile getirdi.

Ahlatcı konuşmasında şunları dile getirdi: “Kadın kollarımız, bizlerin en önemli yapı taşlarımızdan birisidir. Bizim giremediğimiz her haneye rahatlıkla girebilen gönüllü elçilerimizdir.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere ne kadar önem ve değer verdiğini biliyorsunuz. Gerek ana kademelerimizde gerek gençlik kollarımızda, Milletvekilliğinde, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliklerinde sizlerin de yer alması için talimatlar vererek aktif siyaset içerisinde olmanızı istemektedir. Gece gündüz demeden tüm teşkilat üyelerimizle meclis üyelerimizle birlikte sahada yatıp kalkacağız. Amacımız her zaman olduğu gibi İskilip’te kazandığımız bir oy ile ülkemizde refah seviyesine katkı sağlayacağız. Saflarımızı sıkı tutarak çıktığımız bu kutlu dava yolunda emin adımlarla 2023 ve 2053 hedeflerimize Allah’ın izniyle hep birlikte ulaşacağız" şeklinde konuştu.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim