Milletvekilleri ve il teşkilat mensupları, Ak Parti İskilip ilçe binası önünde İlçe Başkanı Mustafa Lek, Belediye Başkanı Recep Çatma, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları ile kalabalık bir partili grup tarafından karşılandılar.

İlçe binasında yapılan konuşmalarda İlçe Başkanı Mustafa Lek, 31 Mart seçimlerinde partilerinin ana kademe, gençlik ve kadın kolları ile seçim çalışmalarına hazır olduklarını, geçtiğimiz seçimlerden daha fazla oy almayı hedeflediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Recep Çatma ise konuşmasında 31 Mart seçimlerinin sadece yerel seçim olmadığını, Türkiye'nin geleceğinin seçimi olduğuna vurgu yaparak seçim çalışmalarında kendi dönemlerinde İskilip'e kazandırılan hizmet ve yatırımlar ile önümüzdeki 5 yılda yapacaklarını anlatacaklarını ifade etti.

AHLATCI, İL BAŞKANI OLARAK İLK ZİYARETİNİ İSKİLİP'E YAPTI

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yaptığı konuşmada İskilip'e İl Başkanı olarak ilk ziyaretini gerçekleştirdiğini, daha önce de ilçe koordinatörü olarak görev yaptığını ifade ederek, İskilip'in kendisi için özel bir önemi olduğunu, buradan oyları katlayarak çıkacaklarına inandığını ve salondaki heyecandan bunun anlaşıldığını söyledi.

KAVUNCU: “İSKİLİP’İN TÜM İHTİYAÇLARINI GİDERME GAYRETİNDE OLACAĞIZ”

Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, bu güne kadar İskilip'e yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek, devam eden yatırımların da takipçisi olduklarını, İskilip'in tüm ihtiyaçlarını bildiklerini, bunları karşılamak içinde yoğun gayret içinde olduklarını beyan ederek toplantıya yoğun katılım gösteren İskiliplilere teşekkür etti.

CEYLAN: “ULAŞILMADIK KİMSE BIRAKMAYACAĞIZ”

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da 31 Mart seçimlerinden mutlaka zaferle çıkılması gerektiğini kaydetti. Şer odaklarının oyların artmaması için ellerinden geleni yaptıklarını ve bu odakların hedeflerinin sadece AK Parti olmadığını belirten Ceylan, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye olduğunu beyan ederek, ulaşmadık ev ve İskilipli bırakılmaması gerektiğini, İskilip'ten her zaman yüzde 80'ler civarında oy aldıklarını, bu seçimlerde oyları katlayarak zafere ulaşılacağına inandığını söyledi. Ceylan, bu süreçte ev toplantılarının önemli olduğunu, partinin ve Belediye Başkan Adayının çalışmalarının yanında hanımların yapacağı faaliyetlerin değerli olduğunu ifade etti. Yatırım ve hizmetlerin iyi anlatılmasının önemine işaret eden Ceylan, İskilip'te oyları katlayarak artıracak coşkuyu ve heyecanı gördüğünü, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İskilip'ten gelen her talebin yerine getirileceğini söyledi.

Konuşmalardan sonra İskiliplilerden gelen bireysel talepleri de dinleyen AK Parti MKYK Üyesi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve beraberindekiler İskilip halkının kendilerine gösterdikleri teveccühe teşekkür ederek İskilip'ten ayrıldılar.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim