İskilip’te yaptığı ziyaretlerin ardından halka hitap eden Şenol Bal, daha sonra İyi Parti Çorum il Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

İskilip’te gerçekleştirilen mitingde konuşan İyi Parti İskilip İlçe Başkanı Ömer Donat, İyi Parti olarak ilçede yapılmayan veya yapılamayan işleri yapmak için ilk günkü azimle yola çıktıklarını söyledi.

İyi Parti İskilip Belediye Başkan Adayı Muhsin Koca Saraç ise öncelikle yapılacak şeyin İskilip’in ekonomik yapısını canlandırarak, kültürel, sosyal etkinlikleri arttırmak olduğunu ifade ederek yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

İyi Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ise bugüne kadar yapılan seçimlerde bu kadar gerilen, kutuplaştırılan ve ayrıştırılan bir seçim yaşamadıklarını söyledi. 17 yıldır iktidarda olan hükümetin Beka sorunu konusunda muhalefete suç attığını kaydeden Özsaçmacı, iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

“İFTİRALARIN YAŞANDIĞI BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞADIK”

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Bal, seçim nedeniyle üzerlerine iftiralar atıldığını ancak milletin bunları dikkate bile almadığını vurguladı. Ülkenin sıkıntısının ekonomi ve tarım olduğunu belirten Bal, “Bize söylenenler yakışmadı. Tarzan zorda, yandaş basın habire yazıyor. Bize iftira atıyorlar. Yani milleti kandırmak için attıkları tutmadı. Allah doğrunun yanındadır her zaman" diye konuştu.

“YAPILACAK SEÇİM HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Parti genel merkezinde partililerle de buluşan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Bal, Çorum için bu seçimin hayırlara vesile olacağına inandığını ifade etti. Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu’nun gerek projeleri gerekse programına almış olduğu konularla ilgili olarak Çorum için faydalı olacağına inandığını belirten Bal, Bilgi Terlemezoğlu’nun isminin açıklanması halinde Çorum’un kazanacağını aktardı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim