Verilen konferanslar kapsamında İskilip Hacı İsmail Kavlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ´Yönetim ve İyi Yöneticilik´ konusunda öğrencilere bilgiler verildi.

Konferansa ilçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, İlçe Müftüsü Nurettin İçtüzer, İskilip Meslek Yüksekokulu Müdür Yrd Abdulkadir Özdemir, Şube Md. Fatih Okumuş, imam hatip okullarının idarecileri ile Hacı İsmail Kavlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim üyesi İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muammer Cengil tarafından İskilip Hacı İsmail Kavlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine verilen konferansın konusu ´Yönetim ve İyi Yöneticilik´ oldu. Prof. Dr. Muammer Cengil verdiği konferansta yönetim ve yöneticilik kavramlarını ayet ve hadisler ışığında farklı bir pencereden ele aldı.

Yönetim ve yöneticilik kavramları için öğrencilerin tek tek görüşlerine başvuran Prof. Dr. Muammer Cengil, farklı bir bakış açısıyla her insanın esasında bir yönetici olduğunu ve asıl iyi yöneticinin beden, zaman, vakit, ömür, sağlık, sıhhat ve gençlik gibi sahip olunan imkan ve nimetleri iyi kullananlar olduğunu ifade etti.

Öğrencilere hem İlahiyat Fakültesi hem de İskilip Meslek Yüksekokulu hakkında bilgilerin de verildiği konferansta öğrencilere ders çalışmaları ve hedef sahibi olmaları hususunda uyarılarda da bulunuldu.

Soru cevap faslı ile devam eden konferans sonunda söz alan ilçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu öğrencilere anlatılanların hayatlarına uyarlamalarını isteyerek öğrencilik ve sorumluluklarını hatırlattı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim