İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan kutlama programı Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasıyla devam etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına İskilip Kaymakamı Bayazit Bestami Alkan, İlçe Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Coşkun Başpınar, İlçe Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Vekili Abdülkadir Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Erol Karasu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ziya Balcıoğlu, İlçe Müftüsü Nurettin İçtüzer, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Erdoğan Akkuş, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Mustafa Kemal Toksoy, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Bostancı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Atcıoğlu, “Asıl olan öğrencilerin mutluluğu olup, donanımlı yetişecek çocuklar milletimizi ülkemizi ve insanlığı yüceltecektir. Bunun için çalışın başarmak için samimi ve gayretli olun. Hakimiyetin tek kaynağı millettir” dedi.

İlkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen 23 Nisan konulu resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Alkan ve protokol üyeleri tarafından ödülleri de dağıtıldı.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim