21 Aralık'ta DAEŞ'in düzenlediği havan saldırısında sağ bacağından yaralanan Uzman Çavuş Sadık Baldan, hastanedeki tedavisinin ardından baba ocağına geldi.

İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, beraberindeki ilçe protokolü ile Gazi’yi evinde ziyaret etti. Kaymakam Güneş, vatanın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan bölücü hainlerle çarpışan kahraman güvenlik güçlerine minnettar olduklarını belirterek “İnşallah barış ve huzura kavuşacağız. Ben şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi.

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma da “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzurunu sağlamak için canları pahasına cepheden cepheye koşarak bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimizin her daim yanlarındayız. Yüce Milletimiz, devletimizin ve milletimizin bekası uğruna büyük fedakârlıklar gösteren kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmamış, bundan sonra da unutmayacaktır.” diye konuştu.

Çatışmada yaralanarak gazi olan Uzman Çavuş Sadık Baldan ise kendisini yalnız bırakmayan Kaymakam Güneş ve diğer yetkililere teşekkür etti. Ziyarete Kaymakam Bahadır Güneş ve Belediye Başkanı Çatma’ya, İskilip Garnizon Komutanı Albay Çetin Öcal, İskilip Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun ve İskilip Jandarma Komutanı Üsteğmen Aykut Acar eşlik ettiler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim