Daha önce 21 Ekim 2015 Çarşamba günü Atatürk Orman Çiftliği’nde muhtarlarla bir araya gelen Çatma, mahallelerin ihtiyaçlarını dinlemiş ve ihtiyaç ve taleplerin yerine getirileceğini taahhüt etmişti.
Önceki gün, Belediye Meclis Üyesi Murat Önder’le beraber muhtarlarla toplanan Çatma, ihtiyaç ve talepler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Muhtarlar, önceki toplantıda talep ettikleri işlerin yerine getirildiğini beyan ederek Belediye Başkanı Recep Çatma’ya teşekkür ettiler. Başkan, yeni talepleri de alarak hizmetin aksamadan devam edeceğinin altını çizdi.

PARK İÇİN İKİ MAHALLEDEN YER İSTENDİ
Belediye Başkanı Recep Çatma okullar tatile girmeden her mahalleye iki adet çocuk parkı sözlerini de yerine getirmek istediklerini, çok çeşitli oyun gruplarının hazır olduğunu, oyun parklarının zeminini kauçuk malzemeden yapılacağını belirterek parklara 30 adette kamelya yapımının devam ettiğini sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı Recep Çatma bilgilendirme toplantısında Belediyenin kuruluş yılı olan 1872’den beri İskilip’te kapsamlı bir altyapı çalışmasının yapılmadığını, sorumluluklarının ağır olduğunu, 6 adet altyapı çalışmasından iki tanesinin tamamlandığını, diğerlerinin de ana arterlerde bitirildiğini, doğalgaz abone bağlantısındaki eksikliğin tamamlanmasının ardından asfalt ve kilit parke döşeme işine başlanacağını, sıkıntıların geçici yatırım ve hizmetlerin kalıcı olduğunu beyan ederek desteklerinden dolayı muhtarlara teşekkür etti.
Belediye Başkanı Recep Çatma bu toplantıların sık aralıklarla devam edeceğini ifade ederek “Söz verdiğimiz hizmet ve yatırımların gerçekleşmesi için verdikleri katkı desteklerinden dolayı Çorum Milletvekillerimiz Sayın Salim Uslu, Sayın Ahmet Sami Ceylan, Sayın Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a şahsım ve İskilip halkı adına teşekkür ediyorum.” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim