İskilip İlçe teşkilatında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Yönetim Kurulu Üyeleri Duran Bıyık, Mehmet Kestek, Cengiz Erdoğan, Hüseyin Çetinkaya, Osman Gökçe, Ramazan Çam, Mehmet Çark, Muhammet Fatih Boran, Kadın Kolları Başkanı Emine Bostan ve partilileri katıldı.

“İskilip ilçemiz tarihi zenginliği ve kültürel birimi olan bir ilçemizdir” diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, “Çok önemli bir süreçten geçen ülkemizde bize düşen, parti teşkilatımıza düşen Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gece gündüz çalışmaktır. İl ve ilçe teşkilatları olarak onun talimatları doğrultusunda çalışma yapabilmektir. Bu sadece bir görev değil, aynı zamanda bir vebaldir, bir sorumluluktur. Teşkilatımızda partimizin hedefleri doğrultusunda çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bir ve beraber olarak hizmet kervanını devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün ilçeye yaptığı ziyareti memnuniyetle karşıladıklarını belirten AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, teşkilat çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirdi.

ÇATMA’YI DA ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz Cumartesi gününü İskilip’te yaptığı ziyaretlerle geçiren Belediye Başkanı Zeki Gül, ilçe teşkilatının ardından Belediye Başkanı Recep Çatma’yı da ziyaret etti. İmkânlar doğrultusunda ilçelere her zaman destek olmak için çaba sarf ettiklerini dile getiren Gül, “Bizler belediyeler olarak birbirimize destek olmak durumundayız. Yapılacak olan genel seçimlerde de başarının çıtasını yükseltmek için hep beraber gayret ederiz. Ülkemizin AK Parti’ye çok büyük ihtiyacı var. AK Partinin ortaya koyduğu hedefler milletimizin de hedefidir. Bizler de AK Partili belediyeler olarak çalışmalarımızı ona göre yapmalıyız” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim