Ziyaretlerin ilk durağı olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atçıoğlu ile İskilip’in eğitim meseleleri, ihtiyaçlar ve talepler değerlendirildi. Görüşme sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan personeli de ziyaret eden Başkan Çatma Atçıoğlu ve çalışma arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.
Buradan Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğüne geçen Belediye Başkanı Recep Çatma ve beraberindekiler göreve yeni atanan İskilip Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Erdoğan Akguş’a hayırlı olsun temennisinde bulundular. Başkan Çatma ziyaret esnasında İskilip Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğünde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Erdoğan Akkuş ve Belediye Meclis Üyeleri İskilip’te sosyal hizmet anlamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundular.
Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Recep Çatma “Her iki kurumumuzda İskilip’imize hizmet anlamında çok önemli görev ve sorumluluğun içindedirler. Belediyemiz olarak kurumlarımıza her türlü desteği vermeye hazırız. Sayın Atçıoğlu ve Sayın Akguş’a hayırlı hizmetler dilerim.” dedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim