Önceki akşam gerçekleştirilen iftara Vali Necmettin Kılıç, AKP Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, AKP Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Milletvekili Adayları Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım’ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Etkinlikte söz alan AKP Çorum 3. Sıra Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, Recep Tayyip Erdoğan’ın indiremeyenlerin şimdi de dolar savaşı başlattığını öne sürerek, “Ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. 24 Haziran’da liderimize sahip çıktığımızı bir kez daha göstereceğiz.” dedi.

AKP Çorum 2. Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya ise 20’li yaşlarını İskilip’te geçirdiğini hatırlatarak, “O nedenle sizin dertlerinizi de çok iyi biliyorum. Eğer seçilirsem Meclis’te sizlerin eli, ayağı olacağıma söz veriyorum.” ifadelerini kullandı.

Ardından kürsüye gelen AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ ise önceki seçimlere kıyasla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temayül, halkın istekleri ve İl teşkilatının verdiği sonuçlara daha fazla itibar ettiğini dile getirerek, “Allah’ın izniyle İskilip diğer ilçelere nazaran çok üstün duruma gelmiştir. Erol Kavuncu ve Oğuzhan Kaya gibi memleketinizde yetişmiş, hizmet etmiş 2 milletvekiliniz olacak.” dedi.

“SEÇİMDEN ÖNCE HASTANE AÇILACAK”

Son olarak ilçe halkına hitap eden AKP Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Ahmet Sami Ceylan ise gün içerisinde Vali Kılıç ve İl Başkanı Karadağ ile beraber İskilip Devlet Hastanesi’nin önüne geldiğinde Sağlık Bakanı ile görüştüğünü dile getirerek, “İnşallah seçimden önce yeni hastaneyi açacağız. Ancak Devlet Hastanesi’ni açmakla iş bitiyor mu? Elbette bitmiyor. Söz vermiştim, hastaneyi de doktorsuz bırakmayacağımın sözünü de burada veriyorum.” diye konuştu.

Ahmet Sami Ceylan ayrıca Çorum-İskilip yolunun bir an önce tamamlanarak kullanıma açılması için Dalgıçlar firmasının yetkililerinden söz aldı.

Editör: TE Bilisim