AK Parti Genel Merkezi, bir süreden beri boşta bulunan AK Parti İskilip İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na yaptı. Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam’dan atama yazısını alan Şaziye Şenay yeni görevine resmen başladı.

Yapılan istişare ve görüşmelerin ardından İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için Şaziye Şenay, Semra Sarı, Gönül Yaraş olmak üzere 3 aday belirlendi. Belirlenen 3 aday, AK Parti Genel Merkezine mülakat için çağrıldı. Mülakat sonucunda AK Parti İskilip İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için belirlenen isim Şaziye Şenay oldu.

Şaziye Şenay, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’in de katıldığı törenle Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam’dan atama yazısını alarak görevine resmen başladı. İlçe kadın kolları yönetim kurulunun ise önümüzdeki günlerde belirlenerek görevine başlayacağı bildirildi.

Şaziye Şenay yaptığı açıklamada “Kuruluşundan itibariyle üyesi olduğum partimde kadın Kolları Başkanlığı gibi şerefli bir göreve layık gören Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, Milletvekillerimiz Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Başkanımız Mehmet Karadağ, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve İlçe Başkanı Mustafa Lek Bey'e teşekkür ederim. Ak davamıza hizmette birlik beraberlik içerisinde çalışmaların en güzelini sergileyerek İskilip'i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim