Pazar günü yağmur altında oynanan maçta Çorum Belediyespor grubun güçsüz takımlarından Bucaspor’u 4-1 mağlup ederek ligde üçüncü sıraya yerleşti.

Yoğun yağmur altında oynanan maçta iyi futboldan ziyade, gösterilen mücadele alkışı hak etti.

Teknik Direktör Mehmet Aurelio, Payasspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11’den 3 değişikliğe gitti. Genç Kerem’in yerine Emrah’ı, Mümin Talip’in yerine Samet’i ve Nizamettin’in yerine kaptan Oğuzhan’ı Bucaspor karşısında ilk 11’de saha sürdü. Bu değişikliklerle birlikte Mehmet Hoca’nın çalışana formayı teslim ettiği de görüldü.

Birkaç hafta kesik yiyen Emrah tekrar formasına kavuşunca bir anda sahanın yıldızı olurken, Samet ise müdahaleleri ve mücadelesi ile ben bu takımın ilk 11 oyuncusuyum mesajını verdi. Kaptan ise hırsı ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile galibiyette önemli rol oynadı.

İsim isim bakacak olursak, Buca maçında kötü oynayan yoktu. Zaten ikinci yarı göle dönen sahada iyi futbol beklemekte yanlış olur.

Buca maçıyla sahasında 5. maçını oynayan Çorum Belediyespor bu maçların hepsini kazanarak 15 puanı hanesine yazdı. Deplasmanda sadece Halide Edip Adıvarspor maçından 1 puanla dönen Kırmızı-Siyah’ın acilen deplasman sorununu da çare bulması lazım.

Aksi halde atı alan Bayburt, Üsküdar’ı geçmek üzere!

Kaldı ki, ligin 14.haftasında Çorum Belediyespor Bayburt’un konuğu olacak!

Bu yüzden Çorum Belediyespor’un artık ayakları yere daha sağlam basmalı ve bu hafta Antalya’da oynanacak Serik Belediyespor maçı ile birlikte deplasmandan da galibiyetle dönülmesi için düğmeye basılmalı.

Bunun için Başkan Fatih Özcan Serik Belediye maçına kadar teknik heyete ve futbolculara gereken mesajı verecektir.

Şampiyonluğa giden yolun deplasmandan da puanlarla veya puanla dönülmesi gerektiğini futbolculara güzel bir dille anlatacaktır!

Şimdiden iyi yolculuklar!