"Yüreği deniz kenarı, gamzeli kadınım..."
Gitme!
Gel beraber u/mutlu çiçekler dikelim bahçemize...
Gel beraber gülelim
Gel beraber ağlayalım, bağıralım, sövelim.
Bu acımasız hayatın içine doğru yüreğimizin rotasıyla beraber gidelim.
"Diyelim ki kaldım seninle, ne yaparız anlat!"
"Sevdirirsen kendini severim seni.."
"Öyle böyle değil benim sevmelerim, başka başka severim seni."

Mesela sabahları seni uyandırmak için gözlerinden öperim. Sonra kahvaltı hazırlarım sana..Arada bir çilek reçeli bulaşan dudaklarını öperim. Karşımda öylece duruşunu izlerim.. Bana gülümseyişine notasız şarkılar mırıldanırım. Sonra, boynundan öperim. Senin boynundan gıdıklandığını bilip. Hep öperim seni, hep severim.
Kafam iyi olursa imlasız şiirler yazarım sana.
Hatta bağıra bağıra o şiirleri okurum. Herkes duysun isterim seni sevdiğimi, gecenin bir yarısı olduğu umurumda olmadan.
Hatta yağmur yağdığında elinden tutup yürürüz seninle. Sonra sırılsıklam oluruz. Bana sarılırsın, kalbinin melodisini dinlerim.
Sonra annenin mezarına götürürüm seni. İşte benim sevdiğim insan diye tanıştırırsın beni. Hayatta en sevdiğin insan için ağlayışını izlerim. Dayanamayıp ıslak elimle gözyaşlarını silerim.Seni hüzünlendirdiğim gibi teselli de ederim. Başka insanların mezarlarının arasında dolaşarak, hayatımda olduğun için kendimi çok şahane hissederim.
Sonra.. Sahile ineriz, öylece oturup karşı kıyıları seyrederiz. Bir pamuk şekeri satan adam geçer yanımızdan, gidip sana alırım, beraber yeriz.Dudaklarımız yapış yapış bir daha öperim seni.

Hayat seni tesadüfen karşıma çıkarmasaydı, her şeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın da olduğunu, benim de ruhum ve kalbim olduğunu öğrettin.
Gözleri kömür karası, saçları ateş parçası güzel kadınım "benimle yaşlanmaya var mısın?"
Benim için, severek dilediğim bir duasın.
Hadi gel!
Cevapları olmayan sorular sormaktan vazgeç!
Hayat sana en güzel cevapları yaşayarak verecektir.
Gel yaşa benimle...