Vatandaş Haberleri

Vatandaş haberleri ve güncel Vatandaş gelişmeleri, Vatandaş ile ilgili tüm video, Vatandaş fotoğrafları ve Vatandaş haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Çorum’da bu yıl Ramazan davulu çalınmasına izin verilmemesi gündem oldu. Davulcular karara tepki gösterirken, bir kısım vatandaşların kararı desteklediği öğrenildi.

Güncel

Çorum'un en köklü okullarından Eti Lisesi'nin bahçesinde yer alan çam ağaçlarının kesilmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Sungurlu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, telefon dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyarmaya devam ediyor.

Asayiş-Gündem

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, son dönemlerde artış gösteren telefon dolandırıcılığına karşı il genelinde seferberlik ilan etti.

Güncel

Çorum'un İskilip ve Alaca ilçelerinde polis, vatandaşları telefon dolandırıcılığına karşı uyardı.

Güncel

Çorum’da Bahçelievler Mahallesi’nde sokaklarının pislik içinde olduğunu savunan vatandaşlar, “Artık bıktık, çocuklarımız mikrop kapacak” diyerek belediyeden çözüm istedi.

Sungurlu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde hayırseverler tarafından satın alınan akülü sandalye yürüme ve konuşma engelli Murat Kan’a teslim edildi. Aracını alan Murat...

Yurttan Haberler

Bolu'nun merkez ilçesine bağlı Muratlar köyünde 21 günde 5 farklı noktada çıkan yangınlar tedirginliğe sebep oldu.

Güncel

Çorum Belediyesi tarafından satın alınan 27 araç düzenlenen törenle hizmete sunuldu.