Palandöken Haberleri

Palandöken haberleri ve güncel Palandöken gelişmeleri, Palandöken ile ilgili tüm video, Palandöken fotoğrafları ve Palandöken haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 20 yaşın üzerindeki araçların hurdaya ayrılması gerektiğini belirterek Hurda Araç...

Yurttan Haberler

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken, yarıyıl tatilinde de kayak severlerle dolup taştı.

Güncel
Güncel

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yaşanan felaketlerin de etkisiyle zor bir yılı geride bıraktıklarını söyledi.

Güncel

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, fiyatların düşmesi ve esnafın ayakta kalması için Perakende Yasası’nın vakit...

Güncel

Kayak merkezleri arasında en fazla kar kalınlığı 114 santimetreyle Palandöken'de kaydedildi.

Güncel

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, vatandaşlara yerli malı kullanmaları çağrısında bulundu.

Güncel

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, son dönemde esnafın cirolarında ciddi kayıplar olduğunu söyledi.

Ekonomi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, sigara firmalarının vatandaş ile esnafı karşı karşıya getirdiğini söyledi.

Yurttan Haberler

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Palandöken'in zirve noktası olarak bilinen Ejder Tepesi'ne, mevsimin ilk karı düştü.