FETÖ Haberleri

FETÖ haberleri ve güncel FETÖ gelişmeleri, FETÖ ile ilgili tüm video, FETÖ fotoğrafları ve FETÖ haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü FETÖ’ye yönelik Çorum’un da aralarında bulunduğu Antalya merkezli 14 ilde icra edilen ‘Kıskaç-9’ Operasyonları...

Güncel

Danıştay 5. Dairesi, FETÖ’den ihraç edilen 450 yargı mensubu hakkında göreve iade kararı verdi.

Güncel
Güncel

Çorum'da, FETÖ üyeliği suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü cezaevine gönderildi.

Asayiş

Çorum’da polis ekipleri 71 yaşındaki adamın 273 Bin lirasını dolandırılmaktan son anda kurtardı.

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındığını duyurdu.

Güncel

Yunanistan'a kaçmaya hazırlanan örgüt üyelerine, internet tabanlı mesajlaşma uygulaması aracılığıyla yeni sözde "yemin metni" ve çeşitli talimatlar gönderildiği belirlendi.

Asayiş

Ankara'da terör örgütleri FETÖ ve DEAŞ'a yönelik soruşturmada 49 gözaltı kararı verildi.

Güncel
Güncel

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kamu mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Güncel

FETÖ’ye yönelik Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kıskaç” operasyonları kapsamında Çorum’da gözaltına alınan 10 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.