Emekliler Haberleri

Emekliler haberleri ve güncel Emekliler gelişmeleri, Emekliler ile ilgili tüm video, Emekliler fotoğrafları ve Emekliler haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Çorum Emekliler Sivil İnisiyatif Platformu’ndan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın promosyon açıklamasına tepki geldi.

Güncel

Çorum Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Emekliler Lokali, büyük ilgi görüyor. Lokalde keyifli zaman geçiren güngörmüşler, sohbet edip oyun...

Güncel
Güncel

Çorum’da geçtiğimiz aylarda büyük bir kalabalıkla basın açıklaması yapan emekli vatandaşlar, ses getirecek yeni bir eyleme daha imza attı.

Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, Sivil İnsiyatif Emekliler Platformu tarafından Hürriyet Parkı’nda düzenlenen...

Güncel

Çorum Belediyesi, emekliler için yeni bir tesisi hizmete sundu. Güngörmüşlerin çay-kahve içip sohbet edebilecekleri Emekliler Lokali törenle açıldı.

Osmancık

AK Parti Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun, tekrar belediye başkanı olarak seçilmesi halinde emeklilerden su ücretinin alınmayacağını duyurdu.

Güncel

Çorum Belediyesi emekliler için yeni bir tesisi hizmete sunuyor. Güngörmüşlerin çay ve kahve içip sohbet edebilecekleri Emekliler Lokali açılışa hazırlanıyor.

Güncel

Çorum’da geçtiğimiz aylarda büyük bir kalabalıkla basın açıklaması yapan emekliler, ses getirecek yeni bir eyleme daha imza atmaya hazırlanıyor.

Güncel

Çorum Haber mikrofonlarını yurttaşlara uzattık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyyanen zam açıklamalarını sorduk.

Güncel
Güncel