İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde bu yıl 14. kez organize edilen “Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı”na Çorum’da çiçekçilik yapan Şaşkın Bakkal firması da katıldı. Gelinlikten, tabak çanağa, düğün ve kına gecesi kıyafetlerinden düğün salonu süslemelerine kadar pek çok alternatifin görücüye çıktığı, Avrupa ile Ortadoğu’nun en büyük organizasyonlarından birisi olan fuar ziyaretçi akınına uğradı.
Her yıl farklı temalarla yola çıkan fuarın bu yıl ki teması ise çiçek oldu. Fuarda, gelin çiçeği üzerine faaliyet gösteren pek çok firma gibi Şaşkın Bakkal da yer aldı. Süleyman Özdindar’ın sahibi olduğu Çorum merkezli firmanın ikinci kuşak yöneticisi olan Alev Özdindar, Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını açıkladı.
Fuarda Şaşkın Bakkal markasını görenlerin şaşkınlık yaşadığını, İstanbul’da nezih bir semt olan Şaşkın Bakkal’ın oradan geldiğini sandıklarını ancak Çorum’da olduklarını söyleyince şaşırdıklarını belirten Özdindar, “Fuarda standımız büyük ilgi gördü. Ziyaretçilere hem firmamızı hem de Çorum’u tanıtma imkanı bulduk. Fuar kapsamında yurtiçi ve dışından çok sayıda bağlantılar kurduk. Halen çok sayıda telefon alıyoruz. Büyük bir ilgi gördüğümüz fuara katıldığımız için mutluyuz” diye konuştu.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim