Ziraat Odası genel Kurulu’na sıkı bir şekilde hazırlanan Ahmet Pehlivan, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ahmet Pehlivan ve beraberindekiler, Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Hacı Koca’ya ziyarette bulundu.
Ziyarette konuşan Başkan adayı Pehlivan, Ziraat Odası’nı daha üst seviyeye çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. İşlerinin çiftçiye hizmet olduğunu, seçildikleri takdirde sorumluluğu üstlenecek görüşe ve vizyona sahip olduklarını belirten Pehlivan, Çorum’daki çiftçiler için daha iyi şartlarda ticaret yapabilmelerini görev edindiklerini vurguladı.
Köy Muhtarları Derneği Başkanı Hacı Koca’dan destek isteyen Pehlivan, “Bizler çiftçilerimiz için varız. Şayet ki seçilirsek görevimizin bilincindeyiz. Çiftçilerimizin daha iyi şartlarda çalışmalarını görev edindik. Ziraat Odası’nı daha üst seviyelere çıkaracağımızdan şüpheniz olmasın. Bu anlamda çiftçilerimizin çoğunluğu köylerde yaşıyor. Onların sorunlarını biliyoruz ve gerekli analizleri yaptık. Çözüm noktasında elimizden geleni yapacağız. Burada sizlerin huzurunda bunları yapmak için Muhtarları Derneği’nden destek bekliyorum” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Ziraat Odası Başkan Adayı Pehlivan ve beraberindekilere teşekkür eden Dernek Başkanı Hacı Koca, seçimlerin demokratik bir ortamda geçeceğinden şüphelerinin olmadığını söyleyerek, seçimlerin Ziraat Odası için hayırlara vesile olmasını diledi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim