Çepni Mahallesi Hıdırlıkaltı mevkiinde bulunan, devlet hazinesine kayıtlı 3 katlı Orköy Lojmanı, Çorum Ziraat Odası Başkanlığı Hizmet Binası olarak kullanılmak üzere Oda Başkanı Mehmet Sayan’a teslim edildi.
Protokol imzalanarak kiralanan binanın Çorumlu çiftçilere daha iyi koşullarda hizmet vereceğini belirten Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, hizmet binasının tadilat yapıldıktan sonra hizmete açılacağını söyledi.
Oda Başkanı Sayan, düzenlediği basın toplantısında yeni hizmet binası hakkında açıklamalarda bulundu. 2011 yılında gerçekleştirilen oda başkanlığı seçiminde, Ziraat Odası’nı Tarım İl Müdürlüğü’ne taşımak için çiftçilere söz verdiğini belirten Sayan, bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yeni hizmet binasının Tarım İl Müdürlüğü yakınlarında açılacağını ifade eden Sayan, “Binamızın yer teslim tutanağını imzaladık. 3 katlı ve çift daire olan binanın bir kısmı hizmet binası bir kısmı da il dışından gelen çiftçilerimiz için misafirhane olarak kullanılacak. Çiftçilerimizi, Tarım İl Müdürlüğü ile Ziraat Odası arasında gel-git yapmaktan kurtaracağız” dedi.
Yeni hizmet binasında boya ve birtakım tadilat çalışmasının yapıldığını belirten Sayan, binaya yakın bir tarihte taşınacaklarını söyledi.
Sayan ayrıca, bugün Afra Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Çorum Ziraat Odası’nın Genel Kurulu’nun vatana ve millete hayırlı olmasını dileyerek, Oda’ya kayıtlı tüm üyeleri, muhtarları ve delegeleri Genel Kurul’a davet etti.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim