Türkiye'de birçok ilde altın toplamaya başlayan Ziraat Bankası, “Karadeniz İçin Altın Vakti” sloganı ile Alaca'da altın günü başattı. 5-6 Kasım 2015 tarihleri arasında Alaca Şubesi altın toplayacak. Altın günleri için çeşitli afiş, broşür ve mesajlarla altın günü çağrısı yapan Ziraat Bankası Alaca Şubesi, iki gün boyunca fiziki altın kabulü yapacak. Vadeli
-vadesiz altın mevduat hesabı açmak için başvuruda bulunacak müşterilere de her türlü bilgi, güvence ve kolaylığı sağlayacak. Ayrıca; bilgi almak için 411 51 74 nolu telefonu arayan müşterilere de her türlü bilgi aktarılacak.
Ziraat Bankası'nın “Türkiye İçin Altın Vakti” afiş ve broşürlerinde; “Evdeki altınlarınızı Ziraat'e getirmenin tam vakti”, “Altınlarınızı Ziraat Bankası'nın şubelerine getirin, eksperlerce değeri hesaplansın, yatırımınız altın hesabınızda gram cinsinden ziraat güvencesiyle değerlensin. Hesap masraf ücreti alınmayan altın mevduat hesabınızı dilediğiniz zaman nakde çevirebilir, isterseniz. Vadeli Altın Mevduat hesabıyla altınlarınıza altın katabilirsiniz” denildi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim