Çorum’un köklü alışveriş merkezi Zafer Çarşısı’nda bulunan mağazalar bu kapsamda, tüm ürünlerinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Zafer Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Fakı, enflasyonla mücadelede devlet-esnaf işbirliğine katkı sunmak amacıyla başlattıkları kampanyadan tüm Çorum halkının yararlanmasını istedi.

Volkan Fakı; giyimden ayakkabıya, çeyizden ev tekstiline kadar pek çok mağazanın faaliyet gösterdiği Zafer Çarşısı’nda bazı mağazaların ise yüzde 10 indirime ilave olarak farklı oranlarda iskonto uyguladıklarını açıkladı.

Hükûmet tarafından alınan ekonomik önlemlerin başarıyla sonuçlanmasını umduklarını ifade eden Volkan Fakı, “Zafer Çarşısı esnafı olarak bizler, enflasyonla mücadelede ekonomi yönetiminin alacağı her türlü karara destek vermeye ve elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bugüne kadar yaşanan ekonomik krizleri millet olarak nasıl göğüsleyip bertaraf ettiysek, enflasyonla mücadele konusunda da başarılı olacağımıza inancımız tam. Bu yönde devletimize ve milletimize elimizden geldiğince her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Devlet-millet olarak kenetlenmiş bir şekilde, içerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreci de kısa sürede atlatarak, yeniden istikrarlı bir çizgiye kavuşacağımızı ümit ediyoruz.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim