Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon Zabıtaya Destek Personel Hizmet Alımı  ihalesini 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale ettiler. 1 Nisan 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasında çalışacak olan 19 zabıta yardımcı personeli için yapılan ihaleye 17 firma katıldı.

Belediye Meclis Salonu’nda yapılan ve yaklaşık maliyeti 832 bin 61 TL olarak açıklanan ihalede Alyele Temizlik, Babil Temizlik-Arslanbey Kurumsal iş ortaklığı, Kırbaç Grup, Zer Sosyal Hizmetler, Kırsa İnşaat Temizlik, Lider Kurumsal – Özkan Karahasan iş ortaklığı, Harman Tur, Fırtına Kurumsal, Relaks Medikal – Wetser Temizlik iş ortaklığı, Aypars Sosyal Hizmetler, HYT Kurumsal, Lütfi Karakuş Kuruyemiş, Örnek Tur, Grup Atak – MEÇA İş ortaklığı ile Ekrem Dilmaç Eğitim firmaları 807 bin 827 TL 09 Kuruş teklif sundu. Almila Organizasyon’un 832 bin 751 TL teklif sunduğu ihalede Arslan Nakliyat ise 821 bin 165 TL’lik teklif verdi.

İhale Komisyonu Başkanı Leyla Sayın firmaların evraklarının incelenmesinden sonra puanlamalarına bakılacağını ve daha sonra ise kura için gün belirleyerek sonucun bildirileceğini ifade etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim