Bahçeli Gıda yetkilisi Yeliz Öndemir Tandoğan, “Devlet yetkililerinin açıkladığı yüzde 10 indirim projesinde biz de varız.5 gün boyunca 50 çeşidi bulan sebze ve meyve ürünlerinde kasada anında yüzde 10 indirim yapacağız. 12-16 Ekim tarihlerinde verdiğimiz startla başlattığımız indirimlerle halkımızın yanında biz de varız” dedi.

“Bu indirimleri elimizden geldiği sürece devam ettireceğiz” diyen Tandoğan, her hafta reyon reyon bu indirimleri düzenleyeceklerini belirterek, “Örneğin bu hafta sebze ve meyveyle başlayıp diğer haftalarda bakliyatta, temizlik ürünlerinde, kozmatik ürünlerinde, süt ürünlerinde vesaire devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“VALİLİK DENETİMİNDEN GEÇTİK”

Çorum Valiliği tarafından denetlendiklerini belirten Tandoğan, “Yapılan denetlemelerde anormal bir fiyat artışı olmadığı ve ürünleri makul seviyeden bile daha aşağıya sattığımız resmi olarak tutanaklarla faturalarla kanıtlanmıştır” dedi.

Yerli üretim logosu hakkında da açıklamada bulunan Tandoğan, şunları söyledi:

“Devletimizin yerli üretim uygulaması altında tüketicinin almış olduğu ürünlerin Türkiye sınırları içerisinde üretimi yapılan ürünleri görerek alması ve belirlenmesi için etiketlerimize yerli üretim logosunu basma çalışmalarımız başlamıştır.

Yeni artan fiyatlardan fırsatçılık yapmadığımızı ve kaç liraya alıyorsak o fiyatlar üzerinden en taban fiyat şeklinde etiketlerimize yansıtacağız. Ülkemizin bekası için elimizi taşın altına koyarak bu zor zamanları Türk milleti olarak bir an önce üstesinden geleceğimizi umut ediyoruz.” (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim