27 Nisan Cuma akşamı, İstanbul Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi’ndeki Diva Arkadaş Restaurant’ta okurlarıyla buluşacak olan Yusuf Ziya Leblebici, 19:30’da başlayacak imza gününe tüm edebiyat meraklılarını davet etti.

“Seçkiler” adlı şiir kitabında daha önce yayımlanmış şiirlerinden bir seçme oluşturduğunu belirten Leblebici, bu kitabın kapağında model olarak poz veren yakın arkadaşı, Türk Halk Müziği Sanatçısı Yağmur Yalçın’a teşekkür etti.

Yusuf Ziya Leblebici, “Yarın Güzel Olacak” isimli eserinde ise 12 Eylül öncesinde 12 yaşında bir çocuğun yaşadığı işkenceleri ve okul yıllarını anlattığını ve gerçek yaşanmışlıklara değindiğini vurguladı.

Doğu Kitabevi etiketiyle geride bıraktığımız günlerde raflardaki yerini alan son iki çalışmasıyla oldukça iddialı olduğunu söyleyen Leblebici, şimdiye kadar toplam 10 kitap yayımladı.

Şiirle müziği harmanlayarak yurttaşlara ulaştırdığı Kardelen Grubu’yla bugüne kadar “Yaşayan Değerlerimiz” adıyla farklı kentlerde 52 program yapan Yusuf Ziya Leblebici, ayrıca ikisi “En iyi yorumcu” olmak üzere onlarca ödül aldı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim