Yakalandığı kanser hastalığına karşı uzun bir süredir savaş veren Yusuf Kıhtır, yapılan tüm tedavilere rağmen önceki gün evinde hayatını kaybetmişti.

61 yaşındaki Yusuf Kıhtır’ın cenazesi hastaneden alınarak önce Bahçelievler 2. Cadde üzerindeki evine getirildi. Burada helallik alınmasından sonra ise Ulucami’ye götürülen cenaze öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ulumezar’da toprağa verildi.

Merhum Orhan Kıhtır ile Seyhan Kıhtır’ın oğlu, Nur Sabuncu’nun kardeşi, Ferhan Yıldırım Kıhtır’ın eşi, Buğra ve Tuğçe Kıhtır’ın babası olan Yusuf Kıhtır’ın cenazesine Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ÇORUM HABER Genel Müdürü Mehmet Yolyapar, CHP İl Başkanı Hasan Suvavı, CHP eski İl Başkanı Osman Samsunlu, CHP İl, Merkez İlçe yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, çok sayıda basın kuruluşunun yönetici ve çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Vezirköprü’den gelme, Alaca İmam Hatip Lisesi Camii’nden emekli Mehmet Seven’in in eşi, Milli Eğitim Müfettişi Ahmet Seven, İlahiyatçı Şuayib Seven ve İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Fatıma Seven’in annesi Kafiye Seven’in cenaze namazı da aynı anda kılındı.

ÇORUM HABER, Merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim