Hitit Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu’nun (ISVET-2016), 12-15 Ekim 2016 tarihleri arasında köklü bir yükseköğretim tecrübesi ve geçmişi olan Meslek Yüksekokulu Kampüsü’nde gerçekleştirileceği bildirildi.
Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda bugün saat 10.00’da sempozyumun açılış toplantısı yapılacağı belirtilen açıklamada sempozyuma tüm akademik ve idare personel ile Çorumlular davet edildi.
Açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Sempozyumun temel amacı, mesleki eğitimin en temel aktörleri olan Meslek Yüksekokullarının eğitim-istihdam ilişkisi içerisindeki yeri, temel sorunları ve çözümlere yönelik bilimsel ve akademik araştırmaların sunumuna fırsat yaratmak ve özellikle sorunların çözümünde yenilikçi yaklaşımları ortaya çıkarmaktır. Üç gün boyunca devam edecek Sempozyuma 70 farklı üniversiteden akademisyenlerin katılımı ile 170 bildiri sunulacaktır. Ayrıca sempozyumda “21. Yüzyılda Mesleki ve Teknik eğitimin Önemi” ile “Mesleki ve Teknik Eğitimde Yeni Modeller” adlı iki panel yer almaktadır”
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim