Çorum’da Cuma günü meydana gelen kazada bir inşaatta yük asansörünün düşmesi sonucu hayatını kaybeden işçi Orhan Çanaklı (43), Cumartesi günü gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olay, Cuma günü saat 13.00 sıralarında Üçtutlar Mahallesi'nde meydana geldi. Binanın 11'inci katına malzeme taşıyan işçilerin içerisinde bulunduğu yük asansörünün kabini, bilinmeyen nedenle arızalandı. Asansör kabini yaklaşık 40 metre yükseklikten beton zemine çakıldı. Kabindeki işçilerden Orhan Çanaklı, feci şekilde yaşamını yitirirken, çalışma arkadaşı Mustafa Özdemir ise ağır yaralandı.

Arpaöz Köyü’nden gelme Ahmet Çanaklı’nın oğlu olan ve kazada hayatını kaybeden 4 çocuk babası Orhan Çanaklı için Cumartesi günü Ulucami’de öğle namazı sonrasında cenaze namazı düzenlendi. Cenazeye, Orhan Çanaklı'nın yakınları ile vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından Çanaklı, Ulu Mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öte yandan aynı cenaze namazında Yazıçarşı esnafından Turgut Kıroğlu’nun da namazı kılındı. Kıroğlu da Ulumezar’da son yolculuğuna uğurlandı.

ÇORUM HABER, merhumlara Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim