Çorum’da TSO Fuar Kompleksi’nde 5 Ocak günü Türkiye’nin 81 ilinin yanında Hindistan, Senagal, Tanzanya, Güney Afrika, Kenya, Türkmenistan ve Somali gibi ülkelerden 120 firmanın katılımıyla Atlas Fuarcılık tarafından organize edilen “Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı” önceki gün yapılan hediye çekilişiyle kapandı.

Çorum’da 5 yıldır Tarım Fuarı organizasyonunu üstlenen Atlas Fuarcılık’ın Genel Müdürü Fevzi Atasagun, bu yıl ilk kez düzenledikleri “Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı”nın büyük bir ilgiyle takip edildiğini, 10 günlük süre içerisinde 150 binin üzerinde kişinin fuarı gezme imkanı bulduğunu açıkladı.

Çocuklara yönelik 4 gün boyunca sirk gibi eğlencelere de yer verilen fuarın ziyaretçileri arasında hediye çekilişi düzenlediklerini açıklayan Atasagun dün yapılan çekiliş ile bir kişiye buzdolabı, bir kişiye çamaşır makinesi, bir kişiye televizyon ve bir kişiye ise cep telefonu çıktığını açıkladı.

Fuar kapsamında çekilişle ödül kazanan Ercan Uçar (buzdolabı), Nezire Tekeci (çamaşır makinesi), İlyas Kurşun (televizyon) ve Atiye Özten (cep telefonu) dün  Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde düzenlenen törenle ödüllerine kavuştular.

Atlas Fuarcılık Genel Müdürü Fevzi Atasagun tarafından hediyeleri teslim edilen vatandaşlar ilk kez düzenlenen fuarı oldukça başarılı bulduklarını belirterek Çorum’a renk kattığını vurguladılar. Ödül kazanan vatandaşlar hediyeler için Atlas Fuarcılık’a ile Atasagun’a da teşekkür ettiler.

Çekiliş sonunda buzdolabını Ercan Uçar, televizyonu ise İlyas Kurşun kazandı.

(Volkan SINAYUÇ) 

Editör: TE Bilisim