Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Fuar ve Sergi Kompleksi'nde bulunan yöresel ürünler fuarının açılışı önceki gün yapıldı.
Fuarın açılışını AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve firma yetkilileri gerçekleştirdi.
AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, fuarların ülkelerin ve kentlerin tanıtımına önemli katkı sağladığını belirterek, üreticilerle tüketicilerin buluşma adresi olduklarını söyledi.
Çorum’un fuarcılık konusunda iyi bir potansiyelinin bulunduğunu kaydeden Ceylan, “İlgili kurumlarımızın öncülüğünde etkili fuarlar da düzenleniyor. Ülkemizin her yöresinde farklı ürünler ve farklı lezzetler var. Bu fuarda bunların hemen hemen hepsini görme imkânı bulacağız” şeklinde konuştu.
Organizatör firmanın yetkilisi Mehmet Saçmacı ise farklı yörelerden farklı tatları vatandaşlarla buluşturmak için 20 ilde fuar düzenlediklerini kaydederek, Çorum'u bu alanda bir cazibe merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Konuşmalardan sonra Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ve beraberindekiler, stantları gezerek ürünlerle ilgili bilgi aldı.





(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim