MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, yaptırdıkları anketlerde Çorum’un 1. partisi çıktıklarını belirterek, “Cumhur İttifakı ile başlayıp, diğer partilere gönül verenlerle gelişen bu hareketten, Çorum adına büyük bir rahmet çıkmasını ümit ediyorum.” dedi.

Kenan Şahin, yazılı açıklamasında şu değerlendirmeleri yaptı:

“Ak Parti’nin İl Yönetimi ve Başkan Adayı hakkındaki eleştirilerimden, bazı kardeşlerimizin ‘Cumhur İttifakı’nın ruhuna aykırı’ diyerek husursuz olduğunu işittim!

Halbuki, asıl huzursuz olması gerekenler onlar değil, Çorum'u yönetmeye talip olan üst düzey Ak Parti yöneticileri olmalıydı.

Evet biz Cumhurbaşkanımızdan razıyız, ama Çorum'da görev verdiklerinden değiliz.

Hatırlanacağı üzere ben ve partim Referandum da ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın cumhurbaşkanımızın en yüksek oyla seçilmesi için birlik içinde canla başla mücadele ettik.

Bundan da son derece mutluyuz.

Lakin Çorum Ak Partili yöneticilerin halkımıza yaptıkları hatalar sınırları çoktan aşmıştır.

Bunları görmezden gelemeyiz.

Bu hatalar hasır altı edilecek gibi değildir.

Artık mızrak çuvala sığmamaktadır.

Bu büyük yanlışlar sadece bizim değil, Sayın Cumhurbaşkanımızın gözünden de kaçmamıştır!

Kanaatimizce, dün görevdeki Belediye Başkanı’nın ve İl Başkanı’nın istifası ile düzeltilmeye çalışılan süreç, yanlış tercihler nedeniyle bugün itibariyle de yine olumsuz anlamda artarak devam etmektedir.

Çorum halkı kendisini sadece oy zamanı hatırlayan, bir kaç fotoğraf karesiyle gönlünü almaya çalışan, millete hizmete değil, efendi olmaya gelen bu yönetim anlayışından bıkmıştır.

Halkımız arasında tüm dinamikliği ile vücut bulduğunu gördüğüm değişim hareketi, inşallah emaneti ehline teslim edecektir.

Sorunların tesbitinde gösterdiğimiz akılcı tutum ve çözüm yollarındaki kararlı duruşumuz Ak Partili seçmenin dışında başta CHP, İP, BBP, Saadet, DP gibi partilerin seçmenlerinden de büyük destek görmemizi sağlamıştır.

Halkımız değişimde, işi ehline vermekte, MHP'de buluşmakta ısrarcıdır.

Devamlı anketler yaptırıyoruz ve İlimizin 1.partisi konumundayız.

Bundan dolayı halkımızın her bir ferdine gösterdikleri ilgi ve destek için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Cumhur İttifakı ile başlayıp, diğer partilere gönül verenlerle gelişen bu hareketten, Çorum adına büyük bir rahmet çıkmasını ümit ediyorum.

Ben kalben mutmain oldum.

Tüm Çorumlu hemşerilerimiz de müsterih olsun.

31 Mart akşamı hep birlikte asla kaybedeni olmayan, bir kesimin değil, tüm kesimlerin kazandığı, sevindiği bir Çorum göreceğiz...”

Editör: TE Bilisim