Gazi Caddesi No: 9 adresinde Türkiye’deki 71. Şubesini hizmete açan Yön AVM’nin açılışına firma sahiplerinden Mustafa Kama, Bölge Müdürü Habip Korkmaz, Mağaza Müdürü Serdar Şahin ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış nedeniyle kurban kesilerek dua yapılırken, 6 katlı mağaza sabah 09.00’dan itibaren kapılarını müşterilerine açtı.

Mağazalarında mobilyadan beyaz eşyaya, halı, tekstil, elektronik aletler, cep telefonu gibi birçok ürün ile müşterilerine hizmet vereceklerini söyleyen Mağaza Müdürü Serdar Şahin tüm Çorumluları mağazalarına davet etti. Açılış nedeniyle tüm ürünlerde özel indirimlerin yanısıra 15 aya varan elde taksit imkanı da sunduklarını söyleyen Şahin, her bütçeye hitap eden ürünlerin kredi kartı veya kredi kartsız vadeli ödeme seçenekleriyle satılacağını dile getirdi.

Binlerce çeşit ürünü müşterilerine taksitli sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Şahin, “Her ürünün en iyi ve kalitelisini en uygun fiyata sunmaya gayret gösteriyoruz. Kurulduğundan bu yana geçen sürede 71. Şubemizi Çorum’a açtık. Sektöründe köklü bir yere ve geçmişe sahip olan YÖN AVM, pazarda ilk 3’te yer almaktadır. Tüm ürünlerde taksit imkânlarının yanı sıra; müşterisinin cebini düşünen ve faydacı bir anlayışla sağladığı elden taksit imkânları ile birçok ürün gamında satış yapmaktadır. Sürekli ve kaliteli hizmet politikasını benimseyerek müşterilerimizin satın alma aşamasından, teslimat ve satış sonrası hizmetlere kadar geçen tüm süreçlerdeki deneyimlerinin yüksek kalitede olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Mağazanın alt katında uyku ve spor aletleri, 1. katında küçük ev aletleri, elektronik, cep telefonu, bilgisayar ve beyaz eşya, 2. katında züccaciye ve tekstil ürünleri, 3. katında halı aksesuar, 4. Katında yatak odası takımları ve mobilya, 5. Katında oturma grupları ve 6. katında ise genç odası mobilyaların bulunduğunu kaydeden Şahin, tamamı Çorumlu 35 personel ile hizmet verdiklerini, açılışa özel indirimleri görmek üzere tüm Çorumluları mağazalarına beklediklerini sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim