Yeniden oluşturulan HALK LİS Çorum İl Başkanlığı’na Arzum Meryem Akdoğan getirilirken, İl Başkan Vekilliği'ne Erkin Cem Tahtasız, Başkan Yardımcılığı'na Türkü Tanış, Örgüt ve Örgütlenme Sorumluluğu'na Kaan Uğurcan, İl Bilişim Sorumluluğu'na Celal Murat Tarikçi ve İl Saymanlığı’na ise Celal Atakhan görevlendirildi.

“BU ÜLKEYİ, BİZLER YÖNETECEĞİZ”

Gerçekleştirilen görev dağılımının ardından yapılan basın açıklamasında ise şöyle denildi:

“Halkçı Liseliler (Halk-LİS) İl Örgütü olarak; yeni bir yönetimle, bu vatana ve bu millete aşık, Atatürk’ün İlke ve Devrimlerine sahip çıkan bir nesil olarak yetişen bir örgütüz.

Biz Halkçı Liseliler olarak; ilk amacımız bu memleketin bütün sokaklarında, caddelerinde, okullarında ve köylerinde topluma saygılı, devrimci, cesur, Atatürk ve vatan aşığı bireyler olarak topluma karışmaktır.

Unutmayalım ki; bu ülke bizlere kalacaktır. Bu ülkeyi, bizler yöneteceğiz, bunun için bilinçli olmalıyız. HALK-LİS, liselilerin sesidir; Liselilerin evidir. Halk-LİS; Devrimdir ve Halk-LİS kardeşlik demektir. Yolumuz Mustafa Kemal Yolu, Nutkumuz Bursa Nutku’dur.” (Haber Merkezi) İş ve Meslek Danışmanlarımız tarafından defalarca ziyaret edilerek İşbaşı Eğitim Programları, yeni istihdam teşvikleri (ilave istihdam teşviki, bir senden bir benden teşviki, engelli ve eski hükümlülere ait teşvikler, MEGİP projesine ait teşvikler) anlatılmıştır. İl Müdürlüğümüz İşbaşı Eğitim Programında Türkiye'de iller arasında 9.sırada, Mesleki Eğitim Kurslarında 16 ve Girişimcilik Eğitim Programlarında ise 3.sü olarak 2018 yılını tamamlamıştır. Bu konuda bize destek olan ve desteklerini esirgemeyen Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığımıza, Esnaf Odası Başkanlığımıza ve yoğum emeklerinden dolayı İl Müdürlüğüm personeline teşekkür sunarım” dedi. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim