Çorum’un Osmancık İlçesi Kırkdilim mevkiindeki yol yapımında çalışan işçilere otomobilin çarpması sonucu yaralanan 6 kişiden ikisi hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen otomobil sürücüsü İsmet Arslan ve çarptığı işçilerden Hamza Acar kurtarılamadı.
Kaza Osmancık yolu Kırkdilim mevkiinde meydana geldi. Bir firmada görevli işçiler, yol çalışması yaptıkları sırada, 77 yaşındaki İsmet Arslan’ın kullandığı 05 DY 051 plakalı otomobil kontrolden çıkarak önce bariyerlere, ardından savrularak işçilerin arasına daldı.
Korkunç kazada, otomobil sürücüsü İsmet Arslan, yanında bulunan Gülzade Hancer (49), işçilerden Eray Atakan (22), Zekeriya Ürer (46), Engin Görücü (39) ve Hamza Acar (39) yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık görevlileri otomobil sürücüsü ile yanında bulunan Gülzade Hancer ile işçilere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralılardan durumu ağır olan 77 yaşındaki otomobil sürücüsü İsmet Arslan ve işçilerden 39 yaşındaki Hamza Acar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arslan ve Acar’ın cenazeleri hastane morguna kaldırıldı. Diğer yaralıların tedavisi ise sürüyor.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim