Polis, jandarma, 112, AFAD, itfaiye, zabıta, çevre sağlığı ve il sağlık kuruluşları ve görevli kurumların bütün ekiplerinin Valilik koordinasyonuyla görev başında olacağı açıklandı.

Sabit yol arama ve kontrol noktaları, AVM’ler, ulaşım ağları, minibüs, otobüs hareket yeri, durak ve güzergâhlarında özel güvenlik ve trafik tedbirlerinin alındığı belirtilirken, yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Şehir içi ulaşım tedbirleri en üst seviyeye çıkarılmış, ticari araç sürücülerine yönelik denetim ve uygulamalar sıklaştırılmıştır.

Tüm ekiplerimiz koordinasyon içerisinde; yeni yıl kutlamalarının yoğun olması beklenen eğlence mekânları, kamusal alan ve meydanlarda kontrol ve denetimler aralıksız devam ettireceklerdir.

Acil hallerde vatandaşlarımız; 110 İtfaiye, 112 Sağlık, 155 Polis, 156 Jandarma, 159 Karayolları, 186 Elektrik, 187 Doğalgaz arıza İhbar Hatlarını arayan vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirme, yardım ve kolaylıklar sağlanacaktır.

Alınan tedbirler; Valiliğimiz Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkez’imizde(GAMER) takip ve koordine edilecektir.

2020 yılının; ülkemize, Çorum’umuza ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederiz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim