Ziyaretinde açıklamalarda bulunan Milletvekili aday adayı Döndü Akkaşoğlu, 28 yıllık eğitimcilik hayatında toplumsal olgularla ilgilendiğini ifade ederek “Partimiz MHP’nin siyaset ilkelerini benimsemiş olarak beni siyaset alanında göreceksiniz. İnsanımızın içine düştüğü ve geçmiş dönemlerde yeterli hizmet almamış ilimizin; iktisadi, ekonomik, kişisel ve kültürel alanında beni bir savaşçı olarak görecek, umutlarınızı hep diri tutmak için mücadele edeceğim” diye konuştu.
MHP Milletvekili aday adayı Ali Akcan da, nasip olur da milletvekili seçilirse, iline ve ülkesine katkı sağlayacağına inandığını söyledi. 23 yıllık sendikacılık tecrübesi ile milletvekilliğine aday adayı olduğunu ifade eden Akcan, Çorum’dan ayrı yaşamış olmasına rağmen her zaman Çorum’un ve Çorumluların sorunlarıyla ilgilendiğini aktardı.
Ülkede ciddi manada ekonomik ve siyasi sorunlarla karşı karşıya olunduğunu ifade eden Akcan, “Türkiye’nin yaşadığı bu yıkım sürecini durdurabilecek tek güç, Milliyetçi Hareket Partisi’nin devletini ve milletini seven, inançlı kadrolarıdır” şeklinde konuştu.


(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim