Amasya Valisi Halil Çomaktekin’in ev sahipliğindeki toplantıya Tokat Valisi Cevdet Can, Amasya İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır, Amasya İl Genel Meclis Üyesi Yücel Gümüş, Çorum İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Meclis Üyeleri Mesut Er, L. Daim Namlı, Salih Yıldırım, Birlik Müdürü Yasemin Çoban ve birliğin personelleri katıldı.
Toplantı öncesinde YHKB Başkanı Çomaktekin “Başkan olarak son kez iştirak ettiğim bu toplantıda bu zamana kadar olan görev süresi boyunca yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Birlik Müdürü Yasemin Çoban ise birliğin çalışmaları hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi. Toplantı mayıs ayına ait aylık cetvellerin tetkik edilmesi ile son buldu.
Toplantı sonunda Vali Halil Çomaktekin’e yeni görevlerinde başarı temennisiyle, YHKB tarafından çiçek takdim edildi. Daha sonra Vali Çomaktekin ve beraberindeki heyet iftar yemeğinde bir araya geldi. Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya da toplantı sonrasında bölge illerinin İl Genel Meclisi başkan ve üyeleri ile birlikte şehzadeler kenti Amasya’da mini bir gezi yapma imkanı da buldu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim