Bahabey Caddesi’nde geçtiğimiz yılın ilk aylarında hizmete giren Beyoğlu Kebap Salonu, her türlü kebap, dürüm, ızgara, yemek ve çorba çeşitleriyle damak zevkine düşkün konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

İşletme sahibi Turgay Keser, geniş salonu ve avlu bölümüyle hizmet veren Beyoğlu Kebap Salonu’nda bir dizi değişiklik yaptıklarını belirterek, “Artık müşterilerimizi yenilenen yüzümüzle misafir edeceğiz.” dedi.

Avlu bölümünü Cahide Sonku, Belgin Doruk, Türkan Şoray, Gülşen Bubikoğlu, Sadri Alışık, Cüneyt Arkın, Tarık Akan, Şener Şen ve Kemal Sunal gibi birbirinden ünlü Yeşilçam yıldızlarının posterleriyle süslediklerini dile getiren Turgay Keser, böylece farklı bir ambiyans oluşturduklarını söyledi.

Multinet, Setcard ve Sodexo gibi yemek kartlarının geçerliği olduğunu hatırlatan Keser ayrıca “yemeksepeti.com” adlı web sitesi üzerinden sipariş aldıklarını vurguladı.

Düğün ve mevlîd gibi toplu yemek organizasyonlarıyla da Çorum halkının ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalıştıklarını kaydeden Turgay Keser, Pazar dâhil haftanın 7 günü, sabah 6’dan gece 10’a kadar hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim