Bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarma hedefi uyarınca birçok faaliyete imza atan Yeşilay Derneği Çorum Şubesi, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası kapsamında Ulaş A.Ş Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Bağımlılık konusunda Çorum’da farkındalık düzeyini arttırmak için da çeşitli faaliyetler yaptıklarını vurgulayan Türker Ejder, Ulaş A.Ş. yönetiminin de bağımlılıkla mücadele konusunda kendilerine güzel bir destek sağladığını kaydetti.

Ulaş A.Ş.’nin bir yıl boyunca şehir içi otobüslerin en göze çarpan yerinde Yeşilay’ın görsellerinin kullanılması kararı alındığını vurgulayan Ejder, “Her gün yaklaşık 40 bin hemşehrimize Yeşilay hatırlatılacak. Hiçbir ücret karşılığı olmayan bu teklifleri bizi son derece sevindirdi. Sayın Başkanımızın şahsında tüm Ulaş A.Ş ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Bağımlılıkla mücadelenin ülke için önemine değinerek bu konuda toplumsal çalışmaları öne çıkan Yeşilay Derneği’ne sahip çıkmayı bir görev kabul ettiklerini söyleyen Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arap Ballı ise “Hepimizin çocuğu, torunu veya bir yakını bağımlılık tehlikesiyle karşı karşıya. Yönetim Kurulu Üyemiz Adnan Cıdık’ın Yeşilay Şube yönetiminde de bulunması nedeniyle derneğin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Arkadaşlarla konuşurken bu mücadeleye biz de elimizden geldiğince destek olalım istedik. Tüm arkadaşlarımızın olumlu karşılaması sonrasında böyle bir karar aldık. İnşallah toplumumuza ve Yeşilay’a faydalı oluruz” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim