İlk olarak Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencileri “yerel yönetimler” dersi kapsamında Çorum Belediyesi'ni ziyaret etti. 4/E ve 4/İ sınıfı öğrencilerini büyük bir ilgiyle karşılayan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, misafirlerine belediye birimleri hakkında bilgiler verdi. Meclis salonu ve konferans salonunun da gezdirerek burada yapılan işlemler hakkında bilgi veren Gül, misafirlerine Milli Eğitim onaylı 100 temel eser, belediye kültür yayınlarından ve çalışmalarının yer aldığı kitapçıklardan hediye etti.
Belediye Konferans Salonu’nda Başkan Yardımcısı Gül, hizmetler ve projeleri hakkında sorulan soruları cevapladı. Gençlerin meraklı sorularını büyük bir samimiyetle cevaplayan Gül, gençlere duyarlılıkları için teşekkür ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan'ın da yalnız bırakmadığı ziyarette öğrenciler, Zeki Gül’e çiçek takdim etti. Ziyaretin sonunda Gül ve Ercan gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
İlimizin gözde okullarından Özel Pınar Koleji 4/A sınıfı öğrencileri de Belediye’yi gezdi. Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nun ağırladığı öğrencilere çalışmalarla ilgili bilgi verildi. Yabacıoğlu, öğrencilere belediye birimlerini gezdirdi. Küçük misafirlerine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün makam odasını, Belediye Meclis Salonunu ve belediyenin idari birimlerini gezdiren Yabacıoğlu, miniklere çeşitli ikramlarda da bulundu.
Öğrencilere hassasiyetleri için teşekkür ederek eğitim hayatlarında başarılar dileyen Ahmet Yabacıoğlu öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Ziyaretten bir hayli memnun kalan gençler, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu'na çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.



(Çorum Belediyesi)
Editör: TE Bilisim