AK Parti İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda gençlerin bugün bir destan daha yazdığını, CHP Genel Başkanının bile bu salonun dörtte biri olan kıraathaneleri dolduramadığı bir dönemde AK Gençliğin Devlet Tiyatro Salonu’nu tamamen doldurmasını öven İl Başkanı Karadağ, “Recep Tayyip Erdoğan gençliğine de bu yakışırdı” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andığını belirterek Atatürk’ün Cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini söyleyen Karadağ, bugüne kadar Çorum’daki tüm seçimlerde gençlerin büyük bir özveri ile çalıştığını vurguladı.

İl Başkanı Karadağ, “Çorum’un her köşesinde gece gündüz 24 saat çalıştınız. Kadın ve gençlerimiz bizlerin hep önümüzde yer aldı. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde de bu coşkuyla büyük bir başarıya imza atacağımıza inanıyorum. İl belediyesi, 13 ilçe ve 2 beldemizi gençler ve kadınlarımızın 24 saat çalışması ile kazanacağız. Bu seçim bizler için çok önemli. Biz çorum da bulunan 16 belediyemizi gençlerimizle bacılarımızla tüm teşkilatımızla çalışarak alacağız” diye konuştu.

Ulu Önder Atatürk’ün gençlere çağdaş muasır medeniyet seviyesini hedef gösterdiğini ancak bugüne kadar gençler ve kadınlara en büyük değeri Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin verdiğini ifade eden Mehmet Karadağ, seçme, seçilme yaşının düşürülmesinden tutun da bu alanda büyük gelişmeler sağlandığını ifade etti.

Gençlerin artık ülke ve partinin üst yönetiminde önemli görevler aldığını, yerel seçimde de gençlere ve kadınlara her kademede görev verileceğine inandığını söyleyen Karadağ, “Şehitlerimizin kanının yerde kalmaması, yeni şehit cenazesi gelmemesi için bu seçimde de çok çalışmak zorundayız. Bu yerel seçimlerde Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin sorgulanmasına sebep olacak bir sonuç ortaya çıkmamalı” şeklinde konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim